Om oss

Jeg, Stine Mørkhagen Granum, kjøpte min første cocker i 2008. Etter mange år med venting og masing på mamma, gikk mitt størte ønske endelig i oppfyllelse; JEG FIKK EN COCKER!! Jeg var bare 12 år gammel, men hadde mye erfaring om hund. Hadde levd med hund hele livet, men aldri min egen. Lady og Landstrykeren av Disney gjorde meg helt frelst i en alder av 5 år og har siden det blitt mer og mer betatt av rasen. 

I 2010 bestemte vi for å få valpekull på min da 2 år gamle tispe; Travis Face Up, til daglig kalt "Isi". Jeg fikk med meg mamma, Tonje Mørkhagen, siden jeg bare var 14 år og for ung til å starte alene. Siden har hund blitt vår hverdag, og vi kunne ikke drømt om noe annet. Hundene her i huset er med på alt som skjer i hverdagen, og vi trener agility hver uke. Timer i skogen hver dag, sykkelturer på sommeren og skiturer på vinteren holder kondisjonen på topp.

Tonje jobber hos veterinær som dyrepleier og Stine er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder i barnehage.  Vi er begge utdannet og godkjente som Hundeintruktører via NORSK KENNEL KLUB. 

Hjemme hos Tonje bor 3 hunder; Gloslibråten Bella, Gloslibråten Honey og Gloslibråten Noah. Hos Stine bor 6 hunder: Gloslibråten Benita. Gloslibråten Fia, Gloslibråten Easy, Gloslibråten Iris, Gloslibråten Theo, pluss en liten Dvergpinscher tispe som heter Prima.  Vi har også seks forhunder, Gloslibråten Freia (Happy), Gloslibråten Juni, Gloslibråten Lego og Gloslibråten Queen, Gloslibråten Upsi og Gloslibråten Vesla. 

 

Skjermbilde 2014-03-12 kl. 13.10.58 meg og benita Skjermbilde 2018-02-21 kl. 01.04.21 Skjermbilde 2018-02-21 kl. 01.04.49