Blogg

En liten.. (stor) oppdatering :)

2017-08-31 16:57 | 0 kommentarer

Denne sommeren har vært helt fantastisk, med flere resultater vi er utrolig stolte av! Det har gått i ett, med feriekennel, kenneltreff, agilitystevner, utstillinger og sporprøver. Alle valpene etter Bella og Frodo har fått fantastiske hjem, og vi valgte å beholde lille Juni i oppdrettet. Hun bor hos Trude og Sandra som er fórverter i Asker, og trives kjempegodt! Tusen takk for at dere tar så godt vare på henne. En sommer som nesten ikke kunne vært bedre for våres del!

 

Benita NM  NM17

♥GLOSLIBRÅTEN BENITA ble NORGESMESTER i AGILITY 2017! Under NKK Oslo ble det arrangert NM på Ekebergsletta. Benita og Stine løper to teknisk feilfrie baner i finalen, noe ingen av de andre finalistene klarte. Dermed VINNER de NM 2017 for mellomhunder. En helt fantastisk opplevelse, som vi delte med mange gode klubbvenner.

 

 

 Skjermbilde 2017-08-31 kl. 16.28.46 Skjermbilde 2017-08-31 kl. 16.29.12 Skjermbilde 2017-08-31 kl. 16.32.43

♥GLOSLIBRÅTEN ELLY er blitt NORSK VILTSPORCHAMPION! Hun og Tonje er et fantastisk team, og Elly har snust seg frem til flere 1 premier, vinner av sporprøve og HP. Henne er vår første cocker som kan smykke seg med en CHAMPION-tittel. Under agilityNM2017 VINNER Tonje og Elly kl2 finalen og ble OSLOMESTER 2017!

 

 

 LAG isi nm  Skjermbilde 2017-08-31 kl. 16.33.41

 ♥TRAVIS FACE UP, ISI og våres lagvenner fra Drøbak hundeklubb blir NORGESMESTERE LAG SMALL under NM på Ekebergsletta. Hun avsluttet også sin utstillingskarriere med CK, 4BTK og BIR Veteran i Moss.

 

Flere fantastiske resultater fra utstillingsringen har det også blitt:

♥GLOSLIBRÅTEN FREIA, HAPPY fikk sitt første CERT og ble 2BTK på Spanielklubben sin utstilling på Hvam i Oslo. Fineste frøkna, tusen takk for at dere tar så godt vare på henne, Hege og Tony!

 Happy Cert    Sofus Cert

                     Happy ↑                                                     Sofus ↑

 ♥På samme utstilling ble GLOSLIBRÅTEN CUZCO, SOFUS 4BHK, også med sitt andre CERT! Gratulerer så mye til eier Hege, du gjør en fantastisk jobb med Sofus og pelsen hans.

 

 Nemi 5 mnd  Nemi 9 mnd

                     Nemi 5 mnd ↑                                                Nemi 9 mnd ↑

♥GLOSLIBRÅTEN IRIS, NEMI har også vært flere ganger i ringen med gode resultater: flere BIR/BIM VALP, 2* BIG1 VALP, og fått flere EXCELLENT i juniorklassen.               

 

 

 Juni  Juni 6 mnd

♥GLOSLIBRÅTEN JUNI ble BIR VALP på valpeshow i Rygge, og plukket ut blant topp 6 av 32 valper i BEST IN SHOW!! Flinkeste lille bølla, som viser seg så fint i ringen! Du er veldig flink med henne, Trude♥