Blogg

SOMMEREN 2019

2019-09-08 21:38

Sommeren 2019

Vi håper alle Gloslibråten-hunder og deres eiere har hatt en fin sommer sammen. Her har vi hatt en aktiv sommer, med både utstillinger, agilitystevner og blodspor! Sommeren startet med NM i agility. Det er alltid like gøy å få se norges beste agilityutøvere gå krevende og morsomme baner. Det var så utrolig kult at vi hadde to hunder som klarte å kvalifisere seg til finalen; Tonje med Gloslibråten Elly og Stine med Isi "Travis Face Up". Ikke nok med det; ISI - den pensjonerte 11åringen - plasserte seg som nr 4 sammenlagt i finalen! Vi er så fantastisk stolte over dette. 

isi nm

I Juni var det agilitystevne i Lillehammer, og igjen skulle Isi vise frem at de eldste er BEST. Hun og Stine går et perfekt agilityløp på Lørdagen og tar det siste CERTET! Det målet vi trodde var for sent å nå for 11 åringen, ble nå dratt i havn. Hun kan nå smykke seg med tittelen NORSK AGILITY CHAMPION, i tillegg til NORSK AGILITY HOPP CHAMPION. Bedre blir det faktisk ikke. 

På søndagen går datter Gloslibråten Benita i sin mors gode fotspor og løper et feilfritt agilityløp med CERT OG CHAMPIONAT! Hun også kan nå smykkes med tittelene NORSK AGILITY CHAMPION og NORSK AGILITY HOPP CHAMPION! 

Gloslibråten Bella er nå i klasse 3 med Tonje og var kun hundredels sekunder bak Benita, neste gang går CERTET til dem

isi ch  benita ch  bella

Siste helgen i Juli var det en hektisk helg. Tonje og Elly var plukket ut til å gå NM i blodspor og Stine skulle ha med seg 3 hunder + Baby Selma på utstilling i Moss hele helgen. Gleden var stor da vi fikk vite at Elly hadde gått en NYDELIG spor på lørdagen, og ble kvalifisert til finalen på søndag. Sporet på søndag gikk også fint, og de endte på en 5 PLASS!! i NM!

 nm blodspor  tonje og elly 

På utstillingen hadde vi oppmot 35 grader - glovarmt! Men med masse vann og skygge hadde både hunder og mennesker det greit, og resultatene deretter! Herlige GLOSLIBRÅTEN LEGO ble BIR JR begge dager med CK og et RESERVE CERT. Lille valpen GLOSLIBRÅTEN NOAH ble BEST I RASE valp, med HP og NR3 BEST I GRUPPE8! Flinke lille mannen  GLOSLIBRÅTEN JUNI fikk EXCELLENT begge dager! 

lego bir  Noah bir bim  

Sommeren ble avsluttet med FOLLOVALPEN 2019. Her var mange valper i alle raser samlet for valpeshow i Ås. Både GLOSLIBRÅTEN NORA (JIPPI) og GLOSLIBRÅTEN NOAH ble vist frem her. JIPPI blir Beste tispe valp med HP, og NOAH vinner BEST I RASE med HP. Han vinner også gruppe finalen og ender med tittelen BESTE FOLLOVALP 2019. Vi er så stolte av de vakreste valpene våre, og ser frem til å stille i juniorklasser til høsten. 

noah follovalp  jippi bim

Nå tar vi en rolig høst, og planlegger to nye valpekull frem mot vinteren. Det ser vi frem til   

høst


1 kommentarer

Namn: Sylvi Ofstad Samstag
Tidpunkt: 2019-09-08 22:50
Er så glad for at jeg kjøpte Bendik som gjør meg lykkelig hver dag! Han var fra B-kullet og heter nå Nicky! P

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S